Quan s

En època de pluges, la visibilitat al volant no depèn només de les llums i les condicions climatològiques. Cal que els eixugaparabrises estiguin en perfectes condicions, pel què el taller ha de recomanar als seus clients que acudeixin a substituir-los quan el seu estat el requereixi.

En primer lloc, cal tenir present la seva caducitat. Per norma general, les escombretes eixugaparabrises duren un any o un any i mig. També cal vigilar el seu estat. Les escombretes es van deteriorant amb el pas del temps. I les temperatures també poden afectar el cautxú que les compon, deixant al seu pas estries sobre la lluna o zones que continuen quedant brutes. També poden produir soroll en quedar-se sec el cautxú.

De cara a allargar la vida útil dels eixugaparabrises, és aconsellable netejar els vidres perquè no s'acumuli la brutícia. Utilitzar un líquid netejador, preferiblement específic i de qualitat, i anar amb compte amb la calç de l'aigua són altres consells importants.

Totes aquestes recomanacions són vàlides tant per a les escombretes davanteres com per a les posteriors. I no ha d'oblidar-se que, a més dels potencials problemes de seguretat d'uns eixugues en mal estat, a la ITV pot ser un defecte greu l'absència dels eixugaparabrises, que no funcionin, que no hi hagi escombretes o que aquestes estiguin defectuoses.

Volver al listado