Škoda Auto llança la plataforma de Car Sharing “Uniqway”

ŠKODA AUTO i ŠKODA AUTODigiLab estan facilitant la nova plataforma de car sharing Uniqway, l'única d'aquest tipus a Europa. El fet diferencial d'aquest servei és que estudiants de tres universitats de Praga han ajudat a donar-li forma. El fabricant ha posat 15 unitats de l’ŠKODA FABIA STYLE a disposició del projecte i amb això ha ajudat a la seva implementació. La fase de prova començarà a Praga a principis de juliol.

ŠKODA AUTO fomenta de forma consistent el talent jove i ofereix oportunitats de fer carrera en una àmplia gamma d'àrees. Per aquesta raó, la companyia treballa estretament amb nombroses universitats de República Txeca. Amb el cas de Uniqway, la col·laboració entre la marca i tres universitats de Praga ha aconseguit un nou nivell: per primera vegada, un fabricant automobilístic facilitarà la implementació d'un servei de mobilitat desenvolupat per estudiants. La idea és proporcionar mobilitat malgrat tenir baix pressupost i no disposar de vehicles.

L’ŠKODA AUTO i l’ŠKODA AUTODigiLab estan finançant el projecte i també proporcionant mentors als estudiants. Aquests es van encarregar del desenvolupament de la app i el disseny gràfic, van organitzar activitats de màrqueting i van escollir els vehicles.

Si la prova té èxit i els 300 estudiants reben un feedback positiu, el servei s'oferirà a tots els estudiants de les tres universitats de Praga. Més tard, es podria involucrar a més universitats.

Juntament amb l’ŠKODA AUTO República Txeca i l’ŠKODA AUTODigiLab, els estudiants han desenvolupat un lloc web i una app pel servei Uniqway. Després de registrar-se gratuïtament amb el seu carnet d'estudiant internacional ISIC, els estudiants poden buscar i llogar vehicles de lloguer a través de la app. Un botó especial Uniqway en cadascun dels 15 vehicles ŠKODA FABIA nous utilitza un codi de colors per proporcionar informació sobre si el vehicle es troba en una potencial zona d'aparcament o indicant el lloc correcte per retornar-ho.

Volver al listado